di. nov 19th, 2019

Nettism

Gezondheid & Sport Uitgelicht

Meghan McCain eerde vader John op haar bruiloft met zijn favoriete eten: appeltaart en wild

3 min read

Meghan McCain's bruiloft was gevuld met speciale eerbetuigingen aan haar vader, senator John McCain.

Maanden voordat de Republikein in Arizona zijn gevecht met kanker verloor, was hij aan de kant van zijn dochter op 21 november huwelijk met Ben Domenech.

De festiviteiten – die Meghan naar voren had geschoven vanwege de gezondheidscrisis van haar vader – vonden plaats in de McCain familieboerderij in Cornville, Arizona, buiten Sedona, voor 117 goede vrienden, familieleden en voormalige campagnewerkers. En terwijl Meghan's Thanksgiving-week soirée een westers jachthutthema had, was het menu ontworpen voor haar vader.

'Meghan heeft haar echt heel veel op haar vader gericht, zodat hij van het menu zou genieten', vertelde Cindy McCain toen aan PEOPLE, eraan toevoegend dat de verspreiding levensmiddelen bevatte die de familie vaak op hun boerderij in Arizona genoot.

Items die gemaakt zijn? Wild spel en een dessertbar boordevol pasteien, inclusief de favoriete smaak van de senator: appel.

‘Meghan en haar vader gingen zitten en gooiden ideeën weg en wat ze bedachten was spectaculair,’ voegde Cindy McCain eraan toe voor de grote dag. ‘Het wordt een interessant en echt lekker menu. Ik denk dat iedereen het leuk zal vinden. ‘


John McCain en Meghan McCain
Sierra Blanco Photography

De McCain-familie kondigde vrijdag aan dat de senator van Arizona met zes ambtstermijnen had besloten, ‘met zijn gebruikelijke wilskracht’, de medische behandeling van stadium-vier hersenkanker stop te zetten. Een dag later stierf McCain op 81-jarige leeftijd.


Meghan McCain en John McCain
Sierra Blanco Photography

Na zijn dood, Meghan, 33, deelde een ontroerend eerbetoon op sociale media.

‘In de drieëndertig jaar die we samen hebben gedeeld, heeft hij mij opgevoed, mij geleerd, gecorrigeerd, getroost, aangemoedigd en in alle dingen ondersteund,’ schreef ze. ‘Hij heeft me geleerd hoe te leven. Zijn liefde en zijn zorg, altijd aanwezig, altijd feilloos, brachten me van een meisje naar een vrouw – en hij liet me zien wat het is om een man te zijn. '

‘Alles wat ik ben, is dankzij hem’, vervolgde ze in haar tribute. ‘Nu hij weg is, is de taak van mijn leven om zijn voorbeeld, zijn verwachtingen en zijn liefde waar te maken. Het overlijden van mijn vader komt met verdriet en verdriet voor mij, voor mijn moeder, voor mijn broers en voor mijn zussen. Hij was een groot vuur dat fel brandde en we leefden zo lang in zijn licht en warmte. We weten dat zijn vlammen voortleven, in ieder van ons. De komende dagen en jaren zullen niet hetzelfde zijn zonder mijn vader – maar het zullen goede dagen worden, gevuld met leven en liefde, vanwege het voorbeeld dat hij voor ons heeft gehad. ‘

Cindy McCain, de vrouw van de senator van 38 jaar, betreurde ook het verlies op sociale media.

‘Mijn hart is gebroken’, twitterde Cindy, 64 minuten nadat haar familie zijn dood aankondigde.

‘Ik heb zoveel geluk dat ik 38 jaar lang van het avontuur heb geleefd om van deze ongelooflijke man te houden,’ ging ze verder. 'Hij ging langs de manier waarop hij leefde, op zijn eigen voorwaarden, omringd door de mensen van wie hij hield, op de plek waar hij het meest van hield'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *