ma. okt 21st, 2019

Nettism

Gezondheid & Sport Uitgelicht

Kylie Jenner's Nurse bevestigt dat de ster lippenvullers krijgt, maar geen andere cosmetische injectables

3 min read

Kylie Jenner was eigenaar van het injecteren van haar lippen met tijdelijke vullers – vervolgens het verwijderen van de vulstoffen en ze daarna opnieuw te krijgen – maar nu bevestigde de 21-jarige verpleegster dat de ster haar gezicht niet met andere injectables versterkt.

Ze doet niets anders, alleen lipvullers ‘, zei Pawnta Abrahim , bestuurde gecertificeerde nurse practitioner bij Motykie Med Spa in Beverly Hills, in een interview met Refinery29 .

Jenner gaf Abrahim een shoutout op haar Instagram-verhaal vorige week toen ze onthulde dat ze weer begonnen was haar lippen op te smeren. ‘Bedankt @pawnta voor het laat doorkomen gisteravond met een lip touch-up!’ Schreef ze.


Getty (3)

Abrahim legde uit dat ze met de hyaluronzuur injecteerbare Juvéderm de Kylie Cosmetics-lens een ‘conservatieve’ hoeveelheid vulmiddel gaf.

‘We zijn de natuurlijke route gegaan voor haar retouches, omdat ze zo natuurlijk mooi is en een nieuwe moeder,’ zei de verpleegster. ‘Veel mensen krijgen fillers omdat ze ouder worden en het hyaluronzuur in hun lippen verliezen, maar ze is zo jong dat het niets met veroudering te maken heeft. Voor haar gaat het om het toevoegen van een beetje steenbolk aan haar lippen, 'zei de verpleegster. Dat betekent geen vullers voor wangen, onder de ogen, enz.

 

Ze voegde eraan toe: 'Mijn filosofie is altijd geweest' less is more. '’


Kylie Jenner / Instagram

Fans merkten dat Jenner's lippen een paar maanden later kleiner zagen na de ster-verwelkomde dochter Stormi Webster. Sindsdien heeft ze een minder verbeterde steenbolk behouden, maar een verbeterde steenbolk toch.


Kylie Jenner / Instagram

‘Ze ziet eruit als de oude Kylie hier idk waarom,’ een fan schreef in het commentaar gedeelte van een Instagram-foto Jenner gedeeld in juli. De ster antwoordde: ‘Ik heb al mijn vullers verwijderd’, met twee emoji's met een rood gezicht en een emoji met een lachend gezicht.

 

Jenner gaf voor het eerst toe dat ze op 17-jarige leeftijd lip-fillers gebruikte in mei 2015 na jarenlang haar mond te hebben bedekt. ‘Ik heb tijdelijke lipvullers. Het is gewoon een onzekerheid van mij, en het is wat ik wilde doen, ‘onthulde ze in een aflevering van Keeping Up with the Kardashians.


Kylie Jenner / Instagram

Ik ben nog niet klaar om met verslaggevers over mijn lippen te praten, omdat iedereen ons altijd uit elkaar haalt … Ik wil toegeven aan de lippen, maar mensen zijn zo snel om over alles te oordelen,’ voegde ze eraan toe.

Een paar jaar later, in september 2017, onthulde de moeder van één dat ze vollere lippen kreeg nadat een jongen aannam dat ze een slechte zoener zou zijn vanwege haar van nature dunne lippen.

‘Ik was 15 en ik was onzeker over mijn lippen. Ik heb echt kleine lippen. En het was als een van mijn eerste kusjes en een man had zoiets van, 'Ik had niet gedacht dat je een goede zoener zou zijn omdat je zulke kleine lippen hebt.' Maar ik heb dat heel hard genomen, ‘deelde Jenner tijdens een aflevering van haar E! spin-off-serie, Life of Kylie .


Kylie Jenner / Instagram

‘Net wanneer een man die je leuk vindt dat zegt, ik weet het niet, het heeft me echt echt geraakt. Ik voelde me gewoon niet wenselijk of mooi. Ik wilde echt grotere lippen. Ik zou mijn lippen met lipvoering overtrekken om de illusie van grotere lippen te creëren. En toen was ik er eindelijk van dat deze lipliner het niet doet. [I] eindigde mijn lippen klaar, ‘voegde ze eraan toe.

Hoewel Jenner in een interview in het tijdschrift Evening Standard in mei 2018 tegen zuster Kim Kardashian West zei dat ze geen andere cosmetische procedures krijgt, is het idee er niet van af.

Ze zei: ‘Ik voel me alsof je je beter voelt, en als dat is wat je wilt doen, ben ik er niet tegen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *