di. nov 19th, 2019

Nettism

Gezondheid & Sport Uitgelicht

Kim Zolciak-Biermann krijgt vulstoffen in haar oren omdat haar 'diamanten oorbellen te zwaar zijn'

3 min read

Kim Zolciak-Biermann is open geweest over het krijgen van cosmetische chirurgie en procedures in het verleden, maar nu deelt haar dochter, Brielle, nog een van de schoonheidsgeheimen van haar moeder – de realityster krijgt werk voor haar oren!

‘Mijn moeder krijgt vuller in haar oren omdat haar diamanten oorbellen te zwaar zijn … # richpeopleproblems,’ schreef Brielle zaterdag op Twitter .

Hoewel het misschien extreem lijkt om te kiezen voor injecties in je oren omwille van sommige sieraden, wordt de procedure steeds populairder bij vrouwen in het bijzonder.

Tijdens de procedure wordt Restalyn geïnjecteerd in de uitgerekte lobben van een persoon om het oor te vullen en de doorboorde gaten kleiner te maken.


Kim Zolciak-Biermann
Rob Kim / Getty Images

Zolciak-Biermann, 39, is geen onbekende om zich tot haar dokter te wenden voor een beetje hulp. Ze vertelde eerder dat ze Botox-injecties, lipvullers, borstvergroting en buikwandcorrectie had gehad, en zelfs cellulitisinjecties – maar ze heeft heftig de geruchten ontkend gezicht plastische chirurgie.

‘Het is frustrerend, maar het is een gevecht dat ik niet zal winnen’, vertelde de Do not Be Tardy- ster aan PEOPLE in april 2017. ‘Mensen kunnen zeggen wat ze willen zeggen.’

‘Ik denk dat mensen in de war raken omdat ik drie jaar zwanger ben’, vertelde Zolciak-Biermann, die zes kinderen heeft, waaronder de 21-jarige dochter Brielle.

‘Ik zag een [ Real Housewives of Atlanta ] clip met Kenia [Moore] zeggen, 'Kim ziet er nu echt anders uit dan toen ze vijf jaar geleden van de show af liep' – nou, ik hoop het wel!’ Voegde de realityster eraan toe, en legde uit dat ze ‘was acht maanden zwanger van mijn zoon [toen], en sindsdien heb ik een tweeling.’

‘Dus ik zie er anders uit’, vertelde de Bravo-ster, die uitlegde dat ze nu ‘exact dezelfde maat heeft’ als toen ze nog kinderen had.

‘Mensen zijn altijd zo van, 'Je bent nu zo mager!'’, Zei Zoliack-Biermann. ‘Ik ben precies dezelfde maat, er is niets veranderd. Ik ben ouder geworden, dus mijn gezicht is een beetje uitgedund. Maar ik heb niets te verbergen. En ik heb ook niets om te bewijzen! ‘

Wat betreft waarom Zoliack-Biermann zo open is over haar procedures, inclusief waarom ze haar borstvergroting en buikwandcorrectie bij haar show, Do not Be Tardy, documenteerde?


Kim met dochter Brielle Biermann
David Livingston / Getty

‘Ik wil dat vrouwen zich mooi voelen’, verklaarde ze eerder aan PEOPLE. ‘Alleen omdat je een moeder bent, wil nog niet zeggen dat je je niet mooi moet voelen! Dus ik ben daar heel open mee geweest. Ik heb mijn lippen gedaan. Ik ben open geweest over mijn pruiken. Ik draag al 15 jaar pruiken! Ik ben hier niet om me te verstoppen. '

Eén ding, waar de moeder van zes niet voor staat, is wanneer mensen kritiek hebben op haar dochter, Brielle, die openlijk heeft gesproken over het krijgen van lipvullers.

‘Ik word geïrriteerd als ze voor Brielle komen,’ vertelde Zoliack-Biermann. ‘Ik denk dat mensen gekalmeerd zijn over de neus – Brielle heeft geen neuscorrectie gehad.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *