ma. okt 21st, 2019

Nettism

Gezondheid & Sport Uitgelicht

Drew Scott's bruidstaart bevat een subtiele hulde aan het eerste huis van hem en Linda Phan samen

3 min read

De bruidstaart van Drew Scott en Linda Phan was gevuld met zinvolle bedoelingen.

De ster van Property Brothers en de creative creative director van Scott Brothers, die tijdens een buitenceremonie in Italië op 12 mei waren getrouwd, kozen een dessert met vier lagen met een passend splitdesign van halfhoge witte en half gouden visgraat.

‘Het is echt een mooie, elegante cake, maar van binnen hebben we een heleboel geheime lekkernijen die uit de taart vallen’, vertelt Scott aan MENSEN voor het probleem op de tribune.

Naar beneden schuivend het midden van de twee ontwerpen waren kleine koekjes, sommige versierd met het Schotse symbool voor ‘I love’ om de familiegeschiedenis van Scott te vertegenwoordigen, en sommigen met de Chinese karakters voor ‘dubbel geluk’ om Phan's te symboliseren.

‘Het is een klein eerbetoon aan ons erfgoed’, zegt de HGTV-ster.


Jessica Earnshaw

Het metalen patroon aan de buitenkant van de taart was een knipoog naar zowel de decorachtergrond als het begin van hun vereniging bij het huis in Los Angeles dat ze vorig jaar samen hebben gerenoveerd.

We gingen voor iets dat een beetje een overgang was van iets wits naar iets dat meer onze esthetiek is’, zegt Scott. “W e hebben dit gold visgraat baseren op de vloer van ons huis. Het huis was eigenlijk het eerste deel van onze bruiloft omdat we het voor altijd wilden plannen. En we noemden dit ons huwelijksreishuis, maar we deden het voor de bruiloft. '

 

De binnenkant van de massale confectie – die het onderwerp zal zijn van een speciaal netwerk van het Food Network , Wedding Cake Countdown met Drew en Linda, op maandag 25 juni om 20:30 uur – was even ingewikkeld. ‘ Met 300 mensen hadden we veel cake nodig, maar besloten we ons niet te beperken tot één smaak,’ zegt hij.

Voorafgaand aan de grote dag deden drie bakkers van San Francisco, A bizons Okabayashi van Pretty Please Bakeshop, Natalie Pearce of Natty Cakes en Amanda Nguyen of Butter &, mee aan de strijd om het dessert te kunnen maken voor hun bruiloft. De winnende bakkerij zal tijdens de aflevering in juni worden aangekondigd.

Het paar besliste uiteindelijk over vier verschillende smaken: vanille cake met geitenkaas en aardbei balsamico vinaigrette, ‘niet zo rood fluweel’ gemaakt zonder kunstmatige voedsel kleurstof, worteltaart (hun favoriete smaak), en een chocolade hazelnoot crème taart. Elk van de lagen was bedekt met botercrème in plaats van fondant ‘ voor extra smaak,’ voegt Scott eraan toe.


Dennys ilic

 

Naast de taart was er ook een zoet buffet met 16 (!) Verschillende Italiaanse desserts, zoals een cake met lams, vlaaien en pistache-ijs met olijfolie.

Hoewel de bruiloft zonder problemen is verlopen (afgezien van een kleine schoen-snafu tijdens hun epische eerste dans samen!), Ging het bij Phan en Scott vooral over vieren met de mensen van wie ze het meest houden.

‘We zijn zo makkelijk in de omgang, de trouwtent kan letterlijk wegblazen, de taart kan plat vallen en haar jurk kan niet verschijnen, en dat doet er niet toe,’ zegt Scott. ‘We willen alleen familie en vrienden bij elkaar hebben.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *