ma. okt 21st, 2019

Nettism

Gezondheid & Sport Uitgelicht

Beyonce Jokes over haar 'Mommy Pouch' terwijl ze zich opent over het accepteren van haar lichaam na de baby

2 min read

Beyoncé maakt zich geen zorgen om haar lichaam na baby's – sterker nog, ze omarmt het volledig.

De limonade- zangeres, 36, opende in september haar verhaal over Vogue, over hoe haar vorm is veranderd sinds ze de tweeling Rumi and Sir baarde, 13 maanden, en waarom ze er nu niet druk over is om ‘een six-pack’ te krijgen.

‘Tot op de dag van vandaag zijn mijn armen, schouders, borsten en dijen voller. Ik heb een klein zakje voor mama en ik heb geen haast om er vanaf te komen. Ik denk dat het echt is, 'deelde Beyoncé, onthullend woog ze 218 pond. de dag dat ze de tweeling bezorgde.

‘Wanneer ik er klaar voor ben om een six-pack te krijgen, zal ik de dierenzone betreden en mijn reet uitwerken tot ik het heb,’ voegde ze eraan toe. ‘Maar nu, mijn kleine FUPA en ik voelen dat het de bedoeling is.’

Volgens dictionary.com is FUPA een jargonterm gedefinieerd als ‘een breed gebied van uitstekend vet in de bovenste schaamstreek’.


Beyoncé voor Vogue
Tyler Mitchell


Beyoncé voor Vogue
Tyler Mitchell

Beyoncé merkte op dat haar postpartum nadering deze keer heel anders was dan die ze nam met dochter Blue Ivy, die nu 6½ is.

‘Na de geboorte van mijn eerste kind, geloofde ik in de dingen die de maatschappij zei over hoe mijn lichaam eruit zou moeten zien,’ zei ze. ‘Ik zette mezelf onder druk om alle babygewicht binnen drie maanden te verliezen, en plande een kleine rondleiding om te verzekeren dat ik het zou doen.’

‘Achteraf gezien was dat gek’, voegde de zanger eraan toe. ‘Ik gaf nog steeds borstvoeding toen ik in 2012 de Revel-shows in Atlantic City uitvoerde. Na de tweeling heb ik de dingen heel anders benaderd.’


Beyoncé met een tweeling Heer en Rumi
Beyonce.com

Terwijl zij en haar echtgenoot JAY-Z ‘weken in de NICU’ doorbrachten met hun baby's, die werden geboren via een keizersnede, herinnert Beyoncé zich dat ze ‘in overlevingsmodus’ is en een buik heeft die ‘anders voelde’, vandaar dat ze de natuurlijke neiging om het rustig aan te doen.

‘Ik had tijd nodig om te genezen, om te herstellen,’ zei ze. ‘Tijdens mijn herstel gaf ik mezelf zelfliefde en zelfzorg, en ik omarmde me om meer curvier te zijn. Ik accepteerde wat mijn lichaam wilde zijn. ‘


Beyoncé dekt Vogue 's septembernummer
Tyler Mitchell

‘Na zes maanden begon ik me voor te bereiden op Coachella,’ legde de ‘Ape-‘ zanger uit. ‘Ik werd tijdelijk veganist, gaf koffie, alcohol en alle fruitdranken op.’

Dat betekent niet dat Beyoncé te streng was of zichzelf onrealistische doelen stelde. ‘Ik was geduldig met mezelf en genoot van mijn vollere bochten,’ zei ze. ‘Mijn kinderen en mijn echtgenoot deden het ook.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *