di. nov 19th, 2019

Nettism

Gezondheid & Sport Uitgelicht

Ben & Jerry's releases 8 gloednieuwe ijs smaken

2 min read
pint slice voor ben en jerrys uit dit jaar

We zijn amper halverwege januari en dus slechts eenentwintigste tot 2018, en toch is het al een groot jaar voor de ijsliefhebbers van Ben & Jerry . Het merk heeft een hele reeks nieuwe producten op hun pad, waaronder een uitbreiding van de recent gelanceerde veganistische serie, nieuwe truffel-forward smaken en een aantal favoriete bolletjes die in plakjes worden gesneden.

Naast de al robuuste lijn van niet-zuivelaroma's van Ben & Jerry, zijn de nieuwe veganistische opties ook gemaakt van amandelmelk en zijn ze verkrijgbaar in Peanut Butter Half Baked (chocolade- en pindakaasijs met stukjes brownie en pindakaaskoekjesdeeg), en Kaneelbroodjes (kaneelijs met kaneeldeeg en wervelkruid). Ze voegen zich bij Caramel Almond Brittle, Cherry Garcia, Chocolate Fudge Brownie, Chunky Monkey, Coconut Seven Layer Bar, Coffee Caramel Fudge en PB & Cookies in de gecertificeerde veganistische collectie .

niet-zuivel en veganistisch ijs ben en jerrys

Voor de zuiveltolerant raken echter ook een drietal nieuwe truffelpints in de vriezer. Deze smaken, waaronder de op milkshake geïnspireerde Chocolate Shake It, toegeeflijke Caramel Chocolate Cheesecake en Cold Brew-gebaseerde Chillin 'the Roast, zijn bezaaid met ronde ballen van chocoladekoekjes bedekte fudge truffels, met graham cracker bedekte cheesecake truffels of chocoladekoekjes -overdekte koffielikeur-truffels, respectievelijk, en bieden nog een decadente toevoeging aan het meesterlijke gebruik van mix-ins door het ijsbedrijf.

drie nieuwe smaken truffels

De nieuwe Pint Slices , in wezen ronde, stickless ijsrepen, zullen de fans van de pints van het merk zelf bekend voorkomen. Jimmy Fallon-samenwerking The Tonight Dough, cafeïnevrije koffie, Coffee Buzz BuzzBuzz en fanselectie Cherry Garcia zullen allemaal in plakjes worden gesneden en in chocolade worden gedompeld voor iets minder-zondige snacking (dan een hele container neerhalen, dat wil zeggen).

pint slice voor ben en jerrys uit dit jaar We hebben een paar weken geleden alle nieuwe producten geprobeerd en waren, ondanks de overweldigende verscheidenheid aan smaken die al verkrijgbaar waren bij Ben & Jerry's, verrast om elk van de nieuwe items te vinden die zijn eigen noodzakelijke niche op de ijsmarkt creëerden. De truffels blijven zacht en taai in de mix en voegen een ander digable element toe om in je pint voor te roosteren. Onze favoriet was verreweg de Caramel Chocolate Cheesecake (omdat cheesecake), maar Chillin 'the Roast leverde een robuuste koffiesmaak waarvan we dachten dat die meer op een affogato leek dan andere koffie-ijsjes. De nieuwe pintplakken, hoewel meestal vertrouwde smaken, zijn welkom toevoegingen, alleen al omdat The Tonight Dough en Cherry Garcia een hit zijn, hoe je ze ook serveert. [Opmerking: we wachten op voorbeelden van de niet-zuivelaroma's en zullen dit bericht bijwerken zodra we het hebben geprobeerd.]

Volgens een woordvoerster van Ben & Jerry zijn alle acht (ja, acht!) Nieuwe producten al onderweg naar landelijke winkels en zouden ze de komende weken in de vrieskist moeten verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *